Menu
Your Cart

Product info

De kniebeschermer AryKnee Flex geeft een hoge bescherming en comfort zowel aan de bovenkant als onderkant van de knie door zijn polymere schelpen die zeer sterk zijn en weerstaan aan de meeste chemicaliën.

Hij is licht van gewicht (550gr het paar) en heeft een uniek systeem ,zijn “GEWRICHT” die natuurlijk meegaat met de bewegingen van de knie.

De gebruiker kan gemakkelijk van kniestand naar rechtstand gaan zonder hinder gezien de kniebeschermer op plaats blijft en niet naar beneden glijdt. AryKnee Flex wordt gebruikt bij professioneel zwaar werk en daarom is het nodig de beste kniebeschermer te gebruiken voor uw veiligheid.

De AryKnee flex kniebeschermer is onderaan voorzien van een gripstrip die houvast geeft op alle soorten oppervlakten. Voor een volledig comfort en maximale kniebescherming is de AryKnee flex van binnen voorzien van een zacht isolerend materiaal.

De industriële kniebeschermer AryKneeflex voldoet aan de strenge Europese normen:
De AryKneeflex is gecertifieerd volgens EN 14404 +A1 2010Kniebeschermer met gewricht

Uniek gewricht om volledige rotatie van de knie mogelijk te maken, biedt de gebruiker volledige bewegingsvrijheid . De Kniebeschermers Arykneeflex bieden een maximale bescherming boven en onder de knie .


Grip strip die houvast geeft op alle soorten oppervlakten nu met Agressief en Soft profiel. Verwisselbaar.2 sets inbegrepen .

Schuimkussen met dubbele dichtheid zorgt voor een zacht gevoel aan de knie van de gebruiker met een groot comfort als gevolg. Air Vent System een nieuw luchtventilatiesysteem voor het schuimkussen voorzien van kanalen en ventilatiegaten waardoor de lucht rond de knie kan circuleren. Neemt 0%water op.